Wegen scheiden tussen Bavaria 0.0 Eventing Team & Jordy Wilken

DELEN
Jordy Wilken NED Burry Spirit | Indoor Brabant 2017 © Eventingphoto
Jordy Wilken NED Burry Spirit | Indoor Brabant 2017 © Eventingphoto

Per 1 januari 2018 zal Jordy geen deel meer uitmaken van het Bavaria 0.0 Eventing Team. Dit is in goed overleg tussen beide partijen met elkaar besloten.

“Ik heb een ontzettend leuk en leerzaam jaar achter de rug en ben hartstikke trots dat ik bij de eerste lichting van dit commerciële team heb gezeten. Met veel enthousiasme en motivatie ben ik aan deze samenwerking begonnen en durf ik te stellen dat ik een goed eventing seizoen achter de rug heb. We hebben aan mooie wedstrijden deelgenomen waarbij met name de drie Nations Cup wedstrijden en mijn vierde plaats met Chapeau Spirit in Wiener Neustadt absolute hoogtepunten waren.” aldus Jordy Wilken.

Gedurende het jaar bleek echter de combinatie tussen het Bavaria 0.0 Eventing Team, KNHS Talenten Team en het Nederlands Team toch lastiger dan vooraf gedacht. Jordy licht toe:

“Halverwege het eventingseizoen bleek het moeilijker dan gedacht om mijn tijd te verdelen tussen het Bavaria 0.0 Eventing Team, het KNHS Talenten Team en het Nederlands Team. Tijdens het evaluatiegesprek met Tim en Martin Lips kwam dat ook naar voren en hebben we in goed overleg besloten dat ik per 1 januari a.s. niet meer in het Bavaria 0.0 Eventing Team rijd. Ik kijk terug op een mooie tijd en richt mijn blik op 2018.”