KNHS-eventingcup 2018

DELEN
Anouk van Wijk NED Checkpoint | NK VLietland 2017 © Eventing Photo
Anouk van Wijk NED Checkpoint | NK VLietland 2017 © Eventing Photo

De KNHS-Eventing Cup heeft als belangrijkste doel de promotie, ontwikkeling en doorstroming van de Nederlandse eventingsport.

Het eventingseizoen gaat alweer bijna beginnen! De wedstrijdkalender voor 2018 was al even bekend en nu zijn ook de competitiebepalingen voor de KNHS-Eventingcup (klasse L, M en Z) bekend.

De KNHS-Eventing Cup heeft als belangrijkste doel de promotie, ontwikkeling en doorstroming van de Nederlandse eventingsport in brede zin en wordt verreden onder auspiciën van de KNHS. Van alle eventingwedstrijden in Nederland tellen automatisch alle rubrieken voor de klassen L, M en Z mee.

Combinaties worden in de competitie ranking opgenomen indien gestart wordt in de klassen L, M en Z paarden op KNHS-wedstrijden waarbij ruiters die in 2017 of 2018 hebben deelgenomen aan een CIC/CCI 2** of hoger zijn uitgesloten van de competitie.

Eindstand Eventingcup 2017

KNHS Eventingcup 2018