Oefen Eventing Derby ’t Stille Wald op 20 mei

DELEN

Op 20 mei wordt er een Oefen Eventing Derby georganiseerd door Rijverening ‘t stillewald in Wehl.

Deze Oefen Eventing Derby wordt georganiseerd in samenwerking met eventinghindernissen.nl Met trots kunnen wij nu ook melden dat alle deelnemende combinaties worden voorzien van live commentaar door Wouter Mosselman, zelf internationaal eventing ruiter en cross country course designer.

Tijdens de Oefen Eventing Derby is het mogelijk om op laagdrempelig niveau kennis te maken met het rijden van een Eventing Derby. Daarom zal er een parcours staan van 50/60 cm en een parcours van 70/80 cm, geschikt voor zowel paarden als pony’s. Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking en hopen ook op veel enthousiaste deelnemers!

Des te meer reden om je op te geven dus! Nog niet gedaan? Schrijf je dan snel in via rvstillewald@outlook.com o.v.v. naam, naam paard en hoogte.