6e editie Eventing Emmeloord

DELEN
jule wewer
Jule Wewer (GER) Ruling Spirit | Eventing Emmeloord 2018 © Eventingphoto

6e editie Eventing Emmeloord: aantrekkelijk voor breed deelnemersveld. Eventing Emmeloord neemt inmiddels een solide plaats in op de eventingkalender.

In 2020 wordt de zesde editie georganiseerd, van vrijdag 17 juli tot en met zondag 19 juli. Eventing Emmeloord biedt weer vier categorieën: CIC 2*-S, CIC 2*-L, CIC 3*-S en CIC 3*-L.

Natuurlijk wordt het internationale sportevenement omlijst met tal van activiteiten en demonstraties die een breed publiek aanspreken.

De locatie is in en rond het Kuinderbos in de Noordoostpolder (Flevoland), waardoor de cross verzekerd is van een uniek parcours met variatie aan bos, natuurlijk water, een open landschap en niet te vergeten de door de deelnemers bijzonder gewaardeerde veerkrachtige bodem.

Een groot deel van de crosshindernissen, waaronder de spectaculaire waterhindernis, is te zien vanaf het voor publiek toegankelijke deel.

De dressuurwedstrijd en het springparcours worden gehouden op het hoofdterrein langs de Schoterweg. Op zaterdag en mogelijk ook zondag wordt weer een aantrekkelijk programma aan side-events geboden.

Informatie

De data zijn dit jaar als volgt: vrijdag 17 juli dressuur, zaterdag 18 juli cross country en zondag 19 juli springen. Het FEI-goedgekeurde vraagprogramma wordt nog bekendgemaakt via de website. Mail voor meer informatie: info@eventingemmeloord.nl

Vrijwilliger

Wie een steentje bij wil dragen aan Eventing Emmeloord is van harte welkom als vrijwilliger. Elk jaar kan de organisatie weer rekenen op de inzet van vele, ook vaste, vrijwilligers. Maar er is altijd ruimte voor nieuwe aanwas.

Meer info: www.eventingemmeloord.nl

Via: Eventing Emmeloord