Activiteiten Dutch eventing stables 2020

DELEN
Olivianne (Gemini XX x Zapatero VDL), kampioen van de Nationale Veulenkeuring Eventing. © www.eventingphoto.com

Dit jaar heeft Dutch Eventing Stables de activiteiten weer wat uitgebreid. Zo komt er in Renswoude een jonge paarden competitie van 4 en 5 jarige.

Een initiatief van de familie Boonzaaijer in samenwerking met Dutch Eventing Stables. Gezien de huidige corona situatie, zal dit zonder publiek zijn, maar wel met Live stream.

Wanneer je 2 keer deelneemt en de finale rijdt, doe je mee voor het eindklassement en maak je kans om gehuldigd te worden als kampioen van deze competitie. Alle wedstrijden worden uitgezonden op de livestream van Nieuws.horse dus je hebt gelijk van je paard mooie wedstrijdbeelden.

Voor fokkers en eigenaren die hun paard willen opleiden en verkopen een prachtige gelegenheid om deel te nemen. Paarden kunnen ook opgegeven worden voor onze jaarlijkse online veiling.

Online veiling.

Dit jaar gaan we de derde editie in van onze online veiling van jonge getalenteerde eventingpaarden. De eerste twee veilingen zijn zeer goed verlopen en veel veulens en jonge paarden zijn verkocht. Meer sport in de stam en bewezen resultaten in de eventing maken dat er serieuze prijzen betaald worden.

Zowel in de eerste als tweede editie bracht de veiling topper € 14.000 op van de nieuwe Amerikaanse eigenaren. Sinadja VM (Contendro 1 x Roven XX), gefokt door Vincent Martens, was het eerste jaar de topper. Het tweede jaar was dat Happy Al Z (Hekwador X Contender) van Claartje Ruis. Bij de jonge paarden was het Keizer die voor € 18.500 van eigenaar wisselde.

Heb jij de veiling topper in huis voor onze 3e editie? Geef je veulen of paard op voor 1 september via info@dutcheventingstables.nl of vul het inschrijfformulier in op onze website www.dutcheventingstables.nl

In de link is onze folder met alle activiteiten te zien en ook een overzicht van onze hengsten.

Pinksterweekend gaat de jonge paarden competitie van start.

Via: Dutch Eventing Stables